5 trin til bedre sikkerhed på Facebook!

15.12.2014

Video Clip

Spiltrailer:

Video Clip

Gallery

Vi er rigtig mange i Danmark der er vilde med Facebook, ca. 3.4 millioner danskere har en profil. Over 400.000 af dem er børn under 18 år. Aldersgrænsen på Facebook er 13, men mange lader deres børn være på Facebook, inden det fyldte 13 år. Vi anbefaler at man holder sig til aldersanbefalingen, men som minimum anbefaler vi, at vi forældre hjælper vores børn med sikkerhedsindstillingerne. Her er 5 trin som kan hjælpe dig, som far eller mor, til at sikre dit barn på Facebook.

De 5 trin:

Lad din teenager/ dit barn loge på Facebook og gå ind under sikkerhedindstillingerne og gennemgå disse 5 trin, så får du sikkerheden i top.


1. Hvem kan se dine opslag? - Vi anbefaler at sikkerhedsindstillingen sættes til Venner!

2. Apps - Vær opmærksom på kun at sende app beskeder til dem der også spiller - gør indstillingerne så private som muligt, vær opmærksom på at din teenager kan spame andre med spil opslag.

3. Din Profil - lad ikke din teenagers profil være offentlig for alle. Undgå at lade mail, telefon skole og hjemby - være offentlig.

4. Hvem kan kontakte mig? Vi anbefaler at man sætter den til Venner eller venners venner. Aldrig offentlig!

5. Tagging - Under se flere indstillinger. gå ind på Indstillinger for tidslinie og tagging. Gør sådan at din teenager skal gennemgå tags før de offentliggøres. Herunder kan du også gennemgå andre indstillinger.

Lær desuden dit barn at vælge hvem de deler med under opslaget. Tal med dem om hvad der er godt at dele og hvad man skal være forsigtig med. 

Vær med til at dele dette budskab på Facebook her.

Har du spørgsmål eller flere gode råd så kontakt os gerne.

kidsandmedia.dk

Del |

Tips en venn