Er du aktiv i børnenes medieliv?

31.07.2013

Det spørgsmål stiller kidsandmedia dk alle grundskoler i dag med opfordring til at skabe dialog og holdning til børnenes medieliv.

-Vores børn skal kunne bruge digitale medier på en tryg og bevidst måde, og det skal forældrene guide dem i, fortæller Maja Schurmann, der er projektleder for kidsandmedia dk. kidsandmedia dk rådgiver og vejleder forældre og andre voksne i børns digitale liv.

Derfor har kidsandmedia dk som en del af skolestart valgt at minde alle skoler om, hvor vigtigt det er at skabe dialog og holdning om mediespørgsmål i børnenes liv. Det gør de med en mailkampagne til alle folkeskoler, privatskoler, specialskoler og efterskoler op til 10. klasse.

Skolerne kan bestille plakaten ”Er du aktiv i børnenes medieliv?” ved kidsandmedia dk eller selv printe den. På den måde kan de være med til at sætte fokus på dialog omkring de forskellige tematikker, der er om børn og digitale medier.

Som en del af kidsandmedia dk’s arbejde for at skabe dialog og holdning, tilbyder de foredrag til skoler, institutioner og andre grupper, der gerne vil skabe dialog og holdning blandt voksne.

Du kan selv bestille en gratis plakat til din skole, institution eller klub på post@kidsandmedia.dk

Du kan også læse om vores dialogskabende foredrag under Foredrag eller ringe 87 26 35 36 og høre nærmere. 

Del |

Tips en venn