Modnation Racers

16.09.2010

"Modnation Racers" handler om at lave sine egne biler, racerkører og at køre med dem. Der findes mange forskellige typer løb, men man skal dog være på internettet til de fleste. Når man starter et nyt spil, vil man starte med at køre et løb, hvor du vil blive lært hvordan man styrer. Når du har gennemført dette, bliver du vist hvordan du laver dine egne biler og racerkører. Du starter med at vælge kroppen til enten bil eller kører, og derefter kan du gøre stort set hvad du har lyst til. Du kan male bilen, sætte klistermærker på, forbedre motoren og meget mere. Du kan lave tusindvis af forskellige biler og racerkørere, men du har selvfølgelig også muligheden for at downloade de biler og racerkørere andre spillere har lavet.

Spillet er hovedsagligt bygget på dets onlinedel, og i de fleste løb kører man mod andre spillere over internettet. I alle løbene kan man samle våben, og bruge disse til at stoppe ens modstandere. Hvis du rammer et våben depot, vil du enten få et nyt våben, eller en opgradering til et våben du allerede har. Man kan også aktivere sin bils turbo, og kører hurtigere i lidt tid.

Målgruppe
"Modnation Racers" er et vellykket racerspil, der passer til alle børn på 7 år eller ældre. Alle regler og brugen af kontrolleren, er forklaret ved hjælp af billeder. Dette er nemt at forstå, og derfor gør det ikke så meget at spillet kun er på engelsk. Der bliver skudt lidt i spillet, men det er kun mod biler. Der ses heller ingen blod, kun farverige eksplosioner.

Sværhedsgrad
3-6 år: Under aldersgrænsen
7-11 år: Nogle af banerne er udfordrende, men bestemt ikke umulige. Børn i denne aldersgruppe skulle ikke have vanskeligt ved at spille "Modnation Racers".
12+ år: De fleste vil kunne nyde dette spil, også unge og voksne.

Aldersgruppe: Passende for børn på 7 år og ældre.
Platform: Playstation 3
PEGI: 7, indeholder vold

Del |

Tips en venn