Teenage Zombies: Invasion of the Alien Brain Thingy

16.09.2010

Gallery

I dette spil styre du de tre genopståede teenagere - Lori Lefty Lopez, Zack Half Pipe Boyd og Finnigan Fins Magee. De er alle stået op fra graven, og skal nu rede verden fra de onde "hjerne tingester", hvilket er hjerner i glasskåle, der forsøger at overtager verden. Du møder igennem spillet mange udfordringer, og du får brug for alle dine zombiers evner. Den ene af disse er, at komme igennem smalle sprækker, den anden er at hoppe og den tredje er at kunne klatre. Spillet ligner meget en tegneserie, men indeholder en sjov drejning. Ligeledes indeholder spillet mange af de morsomme elementer, tegneserier typisk indeholder.

Desværre bliver spillet ofte en smule monotont, og mangler prikken over i'et. Det er dog et udmærket spil, og levere god solid underholdning.

Målgruppe
Spillet er en smule voldeligt, da man skal ødelægge de glasskåle som hjernerne flyver rundt i, og derefter spise hjernerne. Dette lyder voldsomt, men det er præsenteret i en tegneseriestil, der er langt mere uskyldig end mange normale tegneserier. Spillet er mærket til alderen 7 år, men på grund af det voldelige indhold, anbefaler vi at det kun spilles af børn på 12 år eller ældre.

Sværhedsgrad
3-6 år: Under aldersgrænsen
7-11 år: Ikke anbefalet, pga. voldeligt indhold.
12-15 år: Børn i denne aldersgruppe kan nemt forstå spillet, og det passer godt til disse.
16+: Unge i denne aldersgruppe vil muligvis nyde spillet, men mange vil sikkert synes det er for simpelt og monotont. Dem der fortrækker disse spil vil sikkert nyde det.

Aldersgruppe: Egnet for børn på 12 eller ældre.
Platform: Nintendo DS Lite
PEGI: 7, indeholder vold

Del |

Tips en venn