Easy Piano

16.09.2010

Gallery

I "Easy Piano" starter du med at lære hvordan du spiller simple melodier. Som spillet forsætter lærer du mere komplicerede melodier, men du får aldrig mulighed for at lærer noget rigtig svært. Igennem spillet får du forskellige opgaver, som du skal løse på bedst mulig måde. Fx er din første opgave at finde takten i en melodi, for så derefter at spille den. Når du har lært at mestre dette forsætter man med næste opgave. Denne gang lærer spilleren at genkende noder, og hvor disse skal sidde på nodearket. Til sidst får du mulighed for at vælge imellem flere spilbare sange, og husk nu at øve sangene. Når du har lært tilstrækkeligt, kan du lave dine egne melodier. Dette er en meget spændene del af spillet, men vær opmærksom på at det kræver en del tålmodighed og dygtighed.

Målgruppe
Spillet indeholder intet upassende for børn. For dem der nyder sådanne spil, vil dette levere både sjov og udfordring. Ligeledes vil det højst sandsynligt forbedre din finmotorik. Spillet er for svært for de yngste, og kræve tålmodighed og god koordination. Derfor anbefaler vi spillet for aldersgruppen 7 år og ældre.

Sværhedsgrad
3-6 år: Spillet er for svært for de yngste.
7-11 år. Spillet er velegnet til denne aldersgruppe, og levere mange timers sjov og udfordring.
12-15 år: "Easy Piano" passer perfekt til denne aldersgruppe.
16+ : Spillet er måske brugbart for dem der gerne vil lærer basale klaverkundskaber. Dog vil de fleste synes at det er for simpelt, og de fleste vil nok fortrække et rigtigt klaver.

Aldersgruppe: Egnet til børn over 7 år.
Platform: Nintendo DS Lite
PEGI: 3

Del |

Tips en venn