Lips: Number One Hits

16.09.2010

Gallery

Dette er et sjovt spil der byder på timevis af underholdning. Spillet har en høj kvalitet, og der er mange gode muligheder. De inkluderede mikrofoner er trådløse og i en god kvalitet. Når du synger blinker bunden af mikrofonen i takt til musikken, hvilket gør det nemmere at synge med. Mikrofonen registrer også dine bevægelser, og på den måde kan du få ekstra point for at danse med til musikken. Udvalget af sange er varieret og hentet fra mange forskellige årtier. Fx Roy Orbison's "Pretty Woman", Black Eyed Peas "Don't Phunk With My Heart" og Akon's "Don't Matter". Du kan også downloade nye numre fra internettet, eller bruge dine egne cd'er. Når du bruger egne cd'er er der dog ingen tekst.

Målgruppe
Flere af sangerne har et grimt sprog, og der er let påklædte damer med i flere af videoerne. Dette er dog ikke værre end de musikvideoer man kan se på tv til daglig, og derfor heller ikke rigtig upassende for børn under 12 år. "Lips: Number One Hits" er lavet som et socialt spil, og fungere bedst til en aften i musikkens og venskabets tegn.

Sværhedsgrad
3-11 år: Under aldersgrænsen
12-15 år: Til trods for grimt sprog, og let påklædte sangere i nogle af videoerne, passer spillet godt til denne aldersgruppe. Det er nemt at forstå og har en stor underholdningsværdi.
16+: Passer også godt til unge og voksne. Sangene passer til de flestes smag, og spillet kan tilbyde mange timers underholdning.

Aldersgruppe: Egnet for børn på 12 år eller ældre.
Platform: Xbox 360
PEGI: 12, indeholder grimt sprog og seksuelt indhold

Del |

Tips en venn