Family Trainer: Extreme Challenge

16.09.2010

Gallery

Dette er efterfølgeren til det meget populære "Family Trainer: Outdoor Challenge". Når du starter spillet vil du se en menu med mange forskellige muligheder. Her kan du blandt andet forsøge dig med base-jumping, bjergbestigning, BMX, Skateboards, rulleskøjter og meget mere. Det er bestemt ikke noget problem at finde en sport der passer til dig, og får dit adrenalin ud i blodet. Spillet giver dig, på denne måde, et sikkert alternativ til ellers farlige sportsgrene.

Du har mulighed for at spille med din personlige Wii figur, hvilket giver spillet et mere personligt præg. Sammen med spillet, får du også en "måtte", som der skal bruges sammen med en Wii-remote. Måtten bruger du enten alene eller sammen med andre. Man kan enten spille i hold, eller alle være sammen om at nå det bedst mulige resultat. Den store variation blandt sportsgrenene gør det muligt at træne hele kroppen og spillet har så mange sjove muligheder at det kan blive et hit i familien.

Målgruppe
I dette spil er der ikke nogen vold eller andet upassende materiale. Du når altid målstregen, dog er der oftest en tidsgrænse. De yngste har muligvis brug for lidt hjælp, men det er et familie spil, der er lavet til hele familien. Her er måtten særligt brugbar, da den tillader to brugere at hjælpe hinanden.

Sværhedsgrad
3-6 år: Spillet passer godt til denne aldersgruppe, hvis de har en at spille med.
7-11 år: Børn i denne aldersgruppe har måske til tider brug for lidt hjælp, men de vil hurtigt forstå det, og kunne nyde hele spillet.
12-15 år: Meget velegnet denne aldersgruppe.
16 +: Spillet er lavet til hele familien, og voksne vil kunne more sig ligeså meget som børn.

Aldersgruppe: Egnet for børn på 3 år eller ældre.
Platform: Nintendo Wii
PEGI: 3

Del |

Tips en venn