Forza Motorsport 3

16.09.2010

Gallery

I dette spil har du mulighed for at kører op til 400 forskellige biler, på mere end 100 af de mest berømte baner i verden. For at kunne køre alle disse biler, bliver du nødt til at vinde mange løb, spare på pengene og købe nye biler, i takt med at spillet forløber. I begyndelsen af spillet, får du udleveret en pose penge til at købe en bil. I løbet af spillet bliver du nødt til at opgradere bilens ydeevne. Hver bane har særlige krav til bilen, og hvis disse ikke bliver mødt, får du ikke lov at stille op. Efter hver sejr får man en præmie af enten penge eller opgraderinger til bilen, og du vil til sidst få mulighed for at købe de hurtigste biler i verden. Fx Audi R8 eller Formel 1.

Du kan vælge imellem flere forskellige sværhedsgrader, hvilket gør spillet egnet til mange aldersgrupper. På de nemmeste sværhedsgrader bremser bilen automatisk i svingene, og der vises en kørerlinje i alle sving. Dog skal man huske, at jo højere sværhedsgrad, desto flere penge tjener man, og jo hurtigere kan man opgradere ens bil. En af de bedste ting ved dette bilspil, er muligheden for at kunne spole tilbage i tiden, fx hvis man laver en dum fejl, eller kører galt. Der er ingen straf for at gøre dette, og derfor bidrager det til at forbedre ens færdigheder som racerkører.

Målgruppe
"Forza Motorsport 3" er både udfordrende og underholdende. For bilentusiaster vil dette spil levere mange timers underholdning.

Sværhedsgrad
3-6 år: Selv på nemmeste sværhedsgrad vil de yngste have svært ved dette spil. Det er dog muligt hvis en voksen hjælper.
7-11 år: Spillet er perfekt til denne aldersgruppe.
12-15 år: Denne aldersgruppe vil kunne have mange timers underholdning sammen med dette spil.
16+: Dette spil har en høj underholdningsværdig for både unge og voksne.

Aldersgruppe: Egnet for børn på 7 år eller ældre.
Platform: Playstation 3, Xbox 360
PEGI: 3

Del |

Tips en venn