Harvest Fishing

16.09.2010

Gallery

I dette spil skal du rede din søster, der på mystisk vis er faldet i en dyb søvn. Den eneste måde at rede hende på, er ved at fange den største fisk i floden - River King. For at gøre dette skal du overvinde en række forhindringer og mini games. I begyndelsen af spillet har du ikke andet til rådighed end en bambus fiskestang og en dåse med orme. Hver gang du fanger en fisk, bliver du tildelt nogle "skill points". Disse kan bruges til at købe bedre udstyr eller ny madding, der gør det nemmere for dig at fange større fisk.

For at finde "River King" skal du gennemføre en række opgaver, men derudover kan du også deltage i fiskekonkurrencer og vinde præmier. Spillet er overraskende varieret, og ligesom du kan fange mange forskellige fisk, kan du selv vælge om du fisker morgen, middag eller aften. Hvis du bliver træt af at fiske, kan du altid gå på opdagelse og finde mange forskellige blomster og insekter. "Harvest Fishing" er et sjovt og udfordrende spil for alle der kan lide at fiske. Vær dog opmærksom på at spillet kræver en smule tålmodighed.

Målgruppe
"Harvest Fishing" er et vellykket børnespil, der byder på en række forskellige udfordringer. Det kræver gode engelsk og læse færdigheder, men med hjælp fra en voksen skulle det ikke være et stort problem.

Sværhedsgrad
3-6 år: På grund af tekstmængden er det ikke egnet til denne aldersgruppe.
7-11 år: Spillet er velegnet til denne aldersgruppe
12-15 år: Spillet har en god underholdningsværdig, og kan sagtens spilles af teenagere.
16+: Sjovt og udfordrende, selv for voksne.

Aldersgruppe: Egnet for børn på 7 år eller ældre.
Platform: Nintendo DS
PEGI: 3

Del |

Tips en venn