Star Wars the Clone Wars: Republic Heroes

16.09.2010

Gallery

Spillet bygger på de først to sæsoner af den populære tv serie. Du kan spille som flere af seriens personer, fx Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Ahsoka Tano, Mace Windu, Kit Fisto eller Stormtropper. Når du spiller som Jedi bruger du lyssværdet, og som Stormtrop forskellige skydevåben. Pistolen er næsten ubrugelig og meget vanskelig af ramme med. Det er dog noget nemmere at overvinde dine fjender med lys sværdet.

For at gennemføre spillet skal du løse en række gåder, og her er et af de største problemer at Yoda hele tiden giver dig "gode" råd. Det er ligeledes meget svært at navigere når man hopper rundt mellem forskellige objekter, og det bliver derfor hurtigt en stor frustration. Grafikken er middelmådig og helt sikkert noget spil skaberne skulle have arbejdet mere med. Derudover gør de valgte kameravinkler det ofte svært at se, hvor man egentlig skal gå hen.

Målgruppe
Spillet vil sikkert appellere til Star Wars fans i alderen 12-15 år, men for de fleste andre vil spillet være kedeligt og monotont i det lange løb.

Sværhedsgrad
3-11 år: Under aldersgrænsen
12-15 år: Spillet er målrettet børn på mindst 12 år, men da det nemt bliver en frustrerende oplevelse vil mange hurtigt holde op med at spille det.
16+: Spillet er dårligt egnet til unge over 16 år.

Aldersgruppe: Egnet til børn på 12 år eller ældre.
Platform: PC, Playstation 2, Playstation 3, Xbox 360, PSP, Nintendo DS, Nintendo Wii
PEGI: 12, indeholder vold

Del |

Tips en venn