Sims Animals Africa

16.09.2010

Gallery

I begyndelsen af spillet ankommer du til forskellige områder med ørken, vand og nogle enkelte træer. Du bevæger dig fra sted til sted, ved hjælp af pennen eller piltasterne. På din vej vil du opdage et stort antal dyr, træer og planter. Din opgave er at beskytte dyrene og planterne i vildnisset. Blandt de dyr du møder, er krokodiller, flodheste, løver, giraffer, tigere og en flere forskellige fugle. Alle har de brug for omsorg, mad og søvn. Forskellige skilte vil fortælle hvad et givent dyr har behov for, på hvilket tidspunkt. Derudover skal du plante og vande træerne, så du kan fodre dine dyr med den frugt der høstes.

Når du gennemføre en opgave bliver du tildelt point, og når du har nok, bliver du flyttet til et nyt område, hvor dyrene og planterne er endnu mere udfordrende.

Målgruppe
Spillet er nemt i starten, men bliver sværere og sværere jo længere du kommer. Dette kan skabe problemer for de yngste, men med lidt hjælp fra en voksen skulle børn ned til fem år kunne spille det. Spillet forklare selv hvad man skal gøre, og når først barnet har lært nogle få ord, og symbolerne, bør det gå godt.

Aldersgruppe: Egnet til børn på 5 år eller ældre.
Platform: Nintendo DS
PEGI: 3

Del |

Tips en venn