Red Faction: Guerrilla

16.09.2010

Gallery

Du spiller som mineingeniøren Alec Mason, der er taget til Mars i et desperat forsøg på at finde arbejde, da jorden er på randen af finansielt sammenbrud. "Earth Defence Force"(EDF) regere på planeten, og har tvunget dens befolkning til at arbejde som slaver. Efter din ankomst genforenes du med din bror Dan, der allerede bor på planeten. Han overtaler dig til at hjælpe med en forbrydelse, der sikre en lille indkomst. I bliver dog opdaget, og Dan henrettet. Senere kommer du under mistanke for at stå i ledtog med en terrorist organisation, der kæmper imod EDF. Dette medfører selvfølgelig at du bliver en del af gruppen. Her starten kampene for alvor.

Spillet er fyldt med action, og når du ikke dræber soldater kan du sprænge bygninger i luften. Grafikken er meget flot, og levere et troværdigt billede af hvordan Mars måske kunne se ud.

Målgruppe
Spillet handler om at dræbe og ødelægge. Historien er alt for avanceret for børn, men selve gameplayet er ikke særlig svært. Aldersgrænsen på 16 er meget passende, og det er en god idé at følge den.

Aldersgruppe: Ikke egnet for børn under 16 år
PEGI: 16, indeholder vold
Platform: PC, Xbox 360, Playstation 3

Del |

Tips en venn