Teenage Mutant Ninja Turtles: Smash-Up

16.09.2010

Gallery

Spillet ligner meget det populære spil "Super Smash Bros", hvor man spiller mod hinanden som kendte Nintendo figurer. Den største forskel på disse spil, er at du her ikke "bare" skal smide din modstander af skærmen. Her kan du også vinde ved at slås til fjenden løber tør for liv, bliver spist af en krokodille, eller begravet af ødelagte kloakrør eller sammenstyrtende bygninger.

Der er mange forskellige "modes" i spillet, fx Survival mode eller Splinters turnering. Derudover kan du både spille mod, men også med dine venner.

Det er meget simpelt at styre spillet, og du bruger næsten kun tre forskellige knapper. To til angreb og en til forsvar. Når du kombinere de forskellige knapper, kan du lave forskellige tricks. Der er selvfølgelig en lang række individuelle tricks til alle personerne. Du kan vælge mellem de kendte personer i serien, eller senere få adgang til andre. Som en bonus kan du også gå på internettet og slås mod andre mennesker.

Grafikken er ret flot, og lyden er godt valgt til spillet. Alt i alt er det et vellykket spil, og meget egnet til dem der kan lide Turtles universet.

Målgruppe
"Teenage Mutant Ninja Turtles: Smash-Up" handler mest om at slås, men volden er mest uskyldig og ligner noget fra en tegneserie. Et andet positivt element er at alle kontrollerne er kompatible med spillet, både Wii-remote, nunchuck, og den klassiske kontroller. Spillet er flot, nemt at styre og derfor velegnet til børn på 12 år eller ældre.

Aldersgruppe: Egnet til børn på 12 år eller ældre.
Platform: Nintendo Wii, Playstation 2
PEGI: 12, indeholder vold

Del |

Tips en venn