SpongeBob and Friends: Battle for Volcano Island

17.09.2010

Gallery

"SpongeBob and Friends" er et platform/eventyr spil, hvor du kan spille som flere kendte tegneserie figure fra tv-kanalen Nickelodeon. Spillet handler om at rede øen "Volcano Island" fra den onde Mawgu, inden han får kontrollen over det hele. Det er dog kun de "udvalgte" der kan stoppe ham. I dette tilfælde bliver du nødt til at spille som SpongeBob, Danny Phantom eller Timmy Turner. De har hver deres evner, og du bliver nødt til at bruge alle tre personer, for at følge handlingen. Fx kan Timmy Turner hoppe meget højt. Danny Phantom er den bedste til at slås, og SpongeBob kan svæve i luften.

Spillet er en meget kort og meget lidt udfordrende oplevelse. Hvis du har erfaring med ligne platformspil, kan du nemt gennemføre det på under to timer.

Målgruppe
"SpongeBob and Friends" indeholder ingen rigtig vold. Fjenderne forsvinder lige så hurtigt som de er besejrede, men alligevel kan det, enkelte steder, være svært at regne ud, hvad man skal. Ligeledes er spillet også udelukkende på engelsk, og det er derfor svært for de yngste.

Aldersgruppe: Egnet for børn på 7 år eller ældre.
Platform: Nintendo DS
PEGI: 7, indeholder vold

Del |

Tips en venn