Spectrobes: Origins

16.09.2010

Gallery

Spillet begynder med en filmsekvens der fortæller os at vores helte er faret vild i rummet. Mens de prøver at finde vejen hjem, får de et nødkald over radioen fra en nærtliggende planet. De rejser til planeten, og opdager at de onde rumvæsner, ved navn "Krawl" har ødelagt flere byer. Heltene finder nogle overlevende i ruinerne, og her fortæller en gammel og klog mand dem om "Spectrobes". Spectrobes er rumvæsner man kan tilkalde til at hjælpe, men man skal først lærer at styre dem. Her starter en kort træningsperiode, hvor du lærer de mest grundlæggende kommandoer. Efter dette begynder slaget for at jage Krawl væk fra planeten.

Kampsystemet i dette spil er meget simpelt. Du kontrollerer en helt, der angriber med sværd, og på samme tid en Spectrobe. Du vælger selv, om du vil kontrollere dem begge, eller bare helten. Spectroben klarer sig for det mest helt fint alene, men med lidt snilde, kan du lave forskellige kombinationsangreb med både helten og Spectroben. Selvom det lyder lidt besværligt, er det i virkeligheden ret nemt, da du udelukkende styre Spectroben med Wii-remoten.

Du bliver nødt til at tænke strategisk hele tiden. Nogle gange kæmper du mod mange fjender, og bliver nødt til at bruge bestemte strategier til at vinde. Fx skal du vælge det rette angreb, fjende og tidspunkt for at gøre skade med din Spectrobe. Udover dette, kan du selvfølgelig opgradere dine helte, hvilket du gøre ved at samle point i dine kampe med Krawl. Når du har samlet nok point, stiger du et level, og her kan du vælge mellem mange forskellige evner til dig og din Spectrobe. Spectroberne stiger i level, ved at blive fodret med mineraler du finder forskellige steder på planeten. At finde Spectrober er ret sjovt, og gøres på samme måde som du finder mineralerne. Nemlig ved at "grave i jorden". Det hele er markeret ved en skinnende cirkel på jorden, og når du søger ved denne kan du være heldig at finde et Spectrobe fossil, der kan gøres levende igen i dit rumskib.

Grafikken i spillet er ret vellykket, og alle personerne i spillet ser både levende og farverige ud. Omgivelserne er også meget flotte, og tilpas varierede. Musikken i spillet er også flot, og altid tilpasset intensiteten af handlingen.

Målgruppe
Selvom spillet mest handler om at slås, så er volden aldrig skildret realistisk. Når en fjende besejres forsvinder den bare i en farverig sky, og man ser aldrig noget blod.

Aldersgruppe: Egnet for børn på 7 år eller ældre.
Platform: Nintendo Wii
PEGI: 7, indeholder vold

Del |

Tips en venn