Passion 4 Fashion

16.09.2010

Gallery

Spillet handler om en pige der åbner en modebutik i New York. Her finder hun mange forskellige kunder, der har brug for hjælp til at blive klædt pænt på til diverse særlige lejligheder. Når der dukker en kunde op, får du en besked om hvad hendes planer er. Det kan fx være en skolefest, date eller et modeshow.

Når du starter på at hjælpe en kunde, kommer et timeglas til syne, der fortæller hvor lang tid du har til at hjælpe hende. Du skal selvfølgelig hjælpe med at finde det rigtige tøj, men du kan også give hende en manicure, ny frisure og meget mere. Alt efter hvor godt du har hjulpet hende, bliver du tildelt penge. Dem kan du bruge på nyt tøj, makeup eller ligne.

Målgruppe
Spilleren bliver nødt til at kunne læse, for at spille dette spil. Til gengæld er spillet på dansk, så selv forholdsvis unge børn kan spille med. Der følger en instruktionsbog med til spillet, der på en simpel måde forklarer hvordan du spiller. Spillet er sjovt, og giver mange underholdene og kreative udfordringer. Det passer perfekt til piger på seks år eller ældre.

Aldersgruppe: Egnet til børn på seks år eller ældre
Platform: Nintendo DS
PEGI: 3

Del |

Tips en venn