My Sims Agents DS

20.09.2010

Gallery

Når du starter spillet, er der en god lille introsekvens og en fin menu. Du vælger et navn til din helt, hvilken by du vil bo i og hvilken assistent du ønsker. Derudover kan du også vælge hvilket tøj du vil have på. Efter dette starter det egentlige spil. Du befinder dig i SPA's hovedkvarter, og her vil din assistent fortælle dig om forskellige trusler imod din by. Herefter besøger du borgmesteren, der giver dig flere instruktioner. Du har selvfølgelig en række missioner i byen, men du kan også besøge tøjbutikker eller ligne. Spillet har god grafik, og du bevæger dig i pæne omgivelser.

Spillet er bygger over mange, ofte svære, gåder. Det er derfor et godt råd at tale med menneskerne i spillet, eller måske have en voksen i nærheden, til at hjælpe med det værste. Det skal måske påpeges at der er stor forskel på "My Sims Agents" til Nintendo DS og Nintendo Wii.

Målgruppe
Dette er et spil der virkelig udfordre de små grå, og til tider er også ret svært. Du får dog meget hjælp og gode instruktioner, om end de er på engelsk. Spillet anbefales børn på 7 år eller ældre.

Aldersgruppe: Egent for børn på 7 år eller ældre.
Platform: Nintendo DS
PEGI: 3

Del |

Tips en venn