My Sims Agents

20.09.2010

Gallery

Dette er det femte Sims-spil der kommer til Nintendo Wii, og denne gang har udviklerne valgt at forlade det normale Sims univers. I dette spil lever dine Simmere et usædvanligt liv, hvor de er hemmelige agenter i kamp mod forbrydere.

I begyndelsen af spillet hjælper du byens beboere med forskellige små undersøgelser, dog bliver Agent Walker hurtigt opmærksomme på dine talenter. Han ser dit potentiale for at kunne blive en god agent, og giver dig ansvaret for et bureau lidt udenfor byen. Her kan du rekruttere andre agenter til de små missioner, for derfor at kunne koncentrer dig om de store. Alle agenterne har forskellige evner, og det er vigtigt at du sender den rigtige agent til opgaven. Når du selv, eller en af dine agenter, har løst en mission, får du nye møbler eller andet til at dekorere kontoret.

Spillet handler mest om at tale med folk, og du bruger meget tid i dialog. Dette vil hele tiden give dig nye spor til at løse missionen. Du har også meget forskelligt udstyr, fx koben og forstørrelsesglas. Dette forbedres dog også i løbet af spillet. Du bliver hele tiden stillet forskellige udfordringer, ofte i form af mini games, fx når du skal reparere noget, eller dirke en lås op. Sværhedsgraden er noget varieret, og de bliver selvfølgelig sværere alt efter hvor langt du er i spillet.

Grafikken er ikke særligt detaljeret, men farvefuld og tegneserieagtig. Lyden er nok spillets svageste element. Spil udviklerne har valgt at lade Simmerne tale et vrøvle sprog i stedet for rigtige ord. Dette gør det sværere for de yngste at følge med. Alt i alt er "My Sims Agents" et vellykket spil til hele familien.

Målgruppe
Spillet er meget børnevenligt, og indeholder ingen former for vold. Det kan spilles af børn ned til 5 års alderen, med hjælp fra en voksen. Dog er spillet udelukkende på engelsk, og indeholder en del tekst. Derfor er det nok bedre til lidt ældre børn.

Aldersgruppe: Egnet til børn på 10 år eller ældre.
Platform: Nintendo Wii
PEGI: 3

Del |

Tips en venn