Dead Space

20.09.2010

Gallery

I dette spil træder du ind i rollen som Isaac Clarke. Isaac er ingeniør og arbejder for et firma ved navn "Concordance Extraction Corporation". Dette er et firma, der reparer rumskibe, der ellers er strandet i rummet.

Handlingen begynder med at Isaac og hans besætning får et nødkald opkald fra et rumskib ved navn Ishimura. Efter at have forsøgt sig med kontakt, uden held, beslutter de sig for at sætte kursen mod det gigantiske fartøj. Mens de er ved at lande, mister de selv kontrollen over deres rumskib, og ender med at være strandet på Ishimura. Nu står de i den situation at de ikke har andet valg end at løse mysteriet om rumskibet og dets besætning. Du finder hurtigt ud af, at en virus har transformeret skibets besætning til dødsensfarlige monstre. Heldigvis er Isaac's værktøj også gode våben, der nemt kan nedlægge de farlige besætningsmedlemmer. Herfra handler spillet udelukkende om at løse mysteriet og komme levende væk fra Ishimura.

Målgruppe
Dead Space er et meget voldeligt og blodigt spil. Når du slås mod monstrene, er det ikke nok bare at dræbe dem. Du skal skyde strategisk, og ødelægge deres kropsdele i sådan en grad at de minder mere om hakkekød end monster. Sprogbrugen i spillet er heller ikke alt for god, og svinger mellem rigtig dårlig og helt forfærdelig. At disse årsager, er spillet ikke egnet for nogen under 18 år.

Aldersgruppe: Egnet for personer over 18 år.
Platform: Playstation 3, Xbox 360, PC
PEGI: 18, indeholder vold og grimt sprog

Del |

Tips en venn