Club Penguin: Elite Penguin Force

20.09.2010

Gallery

I dette spil har du rollen som Pingvin detektiv, og skal løse mange forskellige mysterier. Du begynder med at vælge navn og farve, men så skal du også direkte af sted til pingvinlandet og løse mysterier. Din første opgave er at finde ejeren af et lille blåt dyr, mens du leder vil der komme andre opgaver, og du kan også bruge tiden på at finde "hemmelige" steder. Alle missionerne er forholdsvis simple, og bedst egnet til børn på 5 år eller ganske lidt ældre. Hvilket er ærgerligt, da spillet udelukkende er på engelsk.

Alle missionerne bliver forklaret igennem tekst, og spillet indeholder derfor også en hel del tekst. De fleste missioner går ud på at bryde koder eller finde bestemte genstande. Nogle gange minder missionerne dog lidt for meget om hinanden, men det er ikke et stort problem, da spillet generelt er varieret og indeholder mange mini games. Disse mini games er både sjove og vanedannende. Du kan fx kører en sneplov, springe i faldskærm eller kører snowboard. I alle spillene samler du mønter, der kan bruges på nye ting til din pingvin. Dette kræver dog at du er på internettet. Her kan du til gengæld også spille med og mod andre brugere.

Spillet er udelukkende holdt i en tegneseriestil, og det giver en rigtig pæn grafik. Ligeledes er landskaberne, byerne og dyrene rigtig flot animeret. Musikken er også god, og den bliver varieret flot i forhold til handlingen.

Målgruppe
"Club Penguin: Elite Penguin Force" er et sjovt og udfordrende spil. Du bliver nødt til at koncentrere dig, for at løse de forskellige mysterier eller mini games. Der skal dog læses en del, og alt tekst er på engelsk, så de yngste vil have svært ved at følge med i spillet. Spillet indeholder ingen upassende elementer, og er henvendt til børn på 5 år eller lidt ældre.

Aldersgruppe: Egnet til børn på 5 år eller ældre
Platform: Nintendo DS
PEGI: 3

Del |

Tips en venn