2K Sports: NHL 2K10

20.09.2010

Gallery

Dette er essensen af et sjovt sportsspil. Du kan lave din egen spiller eller hold. Når du designer din egen spiller, vælger du mellem udseende, evner og udstyr. Hvis du laver dit eget hold, vælger du holdets navn, by, logo design, spilletrøjer og selvfølgelig farverne på handsker, hjelme, osv. Spillet indeholder mange forskellige spiltyper, og i en af dem kan du spille en hel sæson igennem med et hold. Du kan enten spille kampene, eller lade din konsol simulere dem. Du kan selvfølgelig simulere en hel sæson, men så stiger din risiko for at tabe kampe.

Menu systemet er ikke særligt bruger venligt, og grafikken er heller ikke særligt gennemført. Fx bevæger publikum sig aldrig. Dog er grafikken, når du er på isen, rigtig god. Her har de lavet nogle flotte detaljer, fx når du takler andre spillere. Nogle gange når du spiller, vil der komme menuer frem, der til tider vil blokere for udsynet til spillerne. Dette er selvsagt ret irriterende. Musikken i spillet er heller ikke godt sammensat, så man ender med at høre de samme sange igen og igen.

Målgruppe
Hockey er en sport fyldt med hårde taklinger og slåskampe. Dette er selvfølgelig reflekteret i spillet, men det er muligt at justere spillet, og skrue lidt ned for volden. Dog kan du ikke helt fjerne taklingerne og volden. Selve styringen af spilleren er også meget kompliceret, og spillet bør ikke spilles af nogen under 16 år. Og selv for dem over 16 år, findes der bedre alternativer.

Aldersgruppe: Ikke egnet for børn
Platform: Playstation 3, Xbox 360, Nintendo Wii
PEGI: 16

Del |

Tips en venn