Motorstorm: Artic Edge

20.09.2010

Gallery

Motorstorm var en af de første titler der udkom til Playstation 3, og det fik en forholdsvis pæn modtagelse. Spillet tilbød spektakulære køretøjer i et vildt og spændene landskab. Du kunne både kører trucks, motorcykler, buggies og 4WD. Nu har de dog sendt PSP og Playstation 2 udgaven på gaden, og her er ørken landskabet skiftet ud med sne og is.

"Motorstorm: Artic Edge" deler mål med tidligere udgaver, altså at vinde racerløbet. Hver eneste gang du vinder et løb, bliver nye baner eller udfordringer tilgængelige. Hvis du slutter blandt top tre i et løb, får du en medalje, og bliver tildelt nogle point. Pointene hjælper dig med at stige i et internt hierarki. Igennem spillet bliver mange biler og udstyr tilgængeligt, ligesom du slutter med at kunne kører på over 100 baner.

Det mest irriterende ved spillet, er egentlig at hver gang du kører galt, skal du se hele styrtet i en langsom gengivelse. Heldigvis kan du dog springe dette over. Det er meget nemt at styre alle køretøjer, og spillet sørger selv for at fortælle dig hvordan du gør. Grafikken i spillet er meget flot, hvilket blandt andet er afspejlet i landskaberne du befinder dig i. Musikken i spillet er også godt sammensat, og tilbyder blandt andet musik fra kendte bands som Queens of the Stone Age og Prodigy.

Målgruppe
"Motorstorm: Artic Edge" har et PEGI mærkning på 12 år. Dette er på grund af slowmotion sekvenserne når du kører galt. Selvsagt kan det se ret vildt ud, især når man kører motorcykel og køreren får sig en flyvetur. Det er dog ikke en farlig "vold" der fremvises, og spillet handler aldrig om at gøre skade på andre.

Aldersgruppe: Egnet for børn på 12 år eller ældre.
Platform: PSP, Playstation 2
PEGI: 12, indeholder vold.

Del |

Tips en venn