Kirby Super Star Ultra

20.09.2010

Gallery

Kirby er en af Nintendo's mærkeligste helte. Han er pink, og ligner mest en levende bold. Lad dig dog ikke narre, "Kirby Super Star Ultra" er et utroligt underholdende spil. Hele spillet finder sted, i en 2D-verden, hvor både landskabet og karakterne fremstilles lidt naivistisk. Hvad der gør dette spil særligt vellykket, er dog lysten til hele tiden at forsætte.

Hovedhandlingen i spillet består af mange forskellige baner, her lærer du mange nye evner til brug mod de fjender du møder. Kirby kan blandt andet suge fjender ind i sin mund, og spytte dem ud igen som projektiler. Spillet indeholder også flere mini games, hvor du fx bruger Nintendo DS stylus'en til at skyde til måls.

Du kan vælge imellem tre forskellige sværhedsgrader, og på højeste niveau vil de fleste mini games nok være lidt for svære. Musikken er meget Nintendo-typisk, altså simpel men aldrig irriterende. Det eneste negative ved dette spil, er hvor lidt det egentlig udnytter Nintendo DS's potentiale. Maskinen kan meget mere end den bliver bedt om i dette spil. Spillet er dog udmærket, og meget underholdende, hvis man altså kan lide 2D-platform ligne spil.

Målgruppe
Kirby er meget nem at styre, men spillet er nok stadig lidt for svært for de yngste. Det meste bliver forklaret i små videoklip. Spillets lyserøde cover er måske mest henvendt til piger, men selve spillet er mindst lige så godt til drenge som til piger. På grund af sværhedsgraden, anbefaler vi dog at man er 7 år eller ældre.

Aldersgruppe: Egnet for børn på 7 år eller ældre
Platform: Nintendo DS
PEGI: 3

Del |

Tips en venn