FIFA 10

20.09.2010

Gallery

Der har altid været store forventninger til spil i denne serien. Derfor er det også imponerende at de hvert år formår at lave et nyt og succesfuldt spil. Som altid er der også en lang række forbedringer i år. Fx kan du i denne udgave få et gult kort for at "filme", og målmandens evner er stærkt forbedret. Ligeledes er det blevet meget nemmere at lave tricks med bolden, hvilket er en detalje der giver spillet prikken over i'et. Det gør hele spilleoplevelsen mere realistisk, og hjælper med at skille gode spillere fra de jævne. I det hele taget, føles styringen af spillerne meget mere naturlig end tidligere.

I spillet har du også mulighed for at sætte dit billede på kroppen af spillere, hvilket vil sige, at du evt. kan have dit hoved på Ronaldo's krop. Du kan stadig lærer hvordan du styre inden spillet rigtig starter, hvilket er en god idé for nye spillere. Som altid kan du vælge alle hold, fra de europæiske klubber, og det er stadig sjovt at vinde over en ven, med dit ynglingshold. FIFA 10 er blevet meget mere realistisk i dette nyest udspil, og du kan næsten lugte græsset på banen. Selv dem der ikke kan lide fodbold, vil til tider kunne nyde dette spil.

Målgruppe
"FIFA 10" er et realistisk spil, der vil appellere til fodbold fans i alle aldre. For de yngste, vil det være lidt svært, men de fleste børn i skolealderen vil kunne mestre dette spil. Ligeledes er det et fantastisk godt spil, til dem der kan lide at invitere vennerne på besøg til en omgang fodbold.

Aldersgruppe: Egnet til børn på 7 år eller ældre
Platform: Playstation 3, Xbox 360, Playstation 2, Nintendo Wii
PEGI: 3

Del |

Tips en venn