Toy Story Mania

20.09.2010

Gallery

Toy Story er først og fremmest kendt fra filmverdenen, men nu har Disney endelig lavet et spil med alle de morsomme figurer. Spillet er inspireret af Toy Story forlystelserne i Disneyland, og indeholder en lang række mini games. Der er da heller ikke en egentlig historie i dette spil, da man bruger det meste af tiden på at skyde til måls efter balloner og ligne. Hver eneste gang du spiller, får du tildelt billetter du kan købe nye spil for.

Der er selvfølgelig forskellige opgaver til hvert spil, og de varierer fra at skyde, til at samle points eller særlige hemmeligheder. Spillet indeholder også forskellige kapitler i forskellige temaer, fx bondegården, små grønne soldater eller det vilde vest. Hvis spillene skulle begynde at kede dig, kan du altid gå til din klistermærkesamling, og se hvad du har fået tildelt i løbet af spillet.

Farverne i spillet er flotte og klare, og idéerne med de inkludere 3D-effekter fungere også rigtig godt. Desværre er det ikke alle mini games'ne der er i 3D, og der følger også kun to par briller med i spillet. Dette er ærgerligt, da spillet er bedst når man er flere om at spille. Til gengæld er spillet simpelt, sjovt og et de færreste vil side fast i.

Målgruppe
"Toy Story Mania" er et morsomt og udfordrende spil for børn helt ned til 4 års alderen. Dog skal det bemærkes at spillet udelukkende er på engelsk, og derfor vil de børn der ikke kan engelsk have behov for hjælp af en voksen. Ellers er det et rigtig vellykket spil.

Aldersgruppe: Egnet for børn på 4 år eller ældre.
Platform: Nintendo Wii
PEGI: 3

Del |

Tips en venn