Need for Speed: Shift

20.09.2010

Gallery

I modsætning til de fleste NFS spil kører du, i dette spil, på lukkede baner. Banerne er godt designede, og du kan slet ikke køre rundt i bymiljøer længere. Fysikken er et vigtigt aspekt i dette spil, og bilerne har både fået vægt og masse. Ligeledes er der heller ikke længere "magiske" væge der holder bilen på vejen.

Hvis du vil kører de vildeste og mest efterspurgte biler, bliver du nød til at spille dig vej op ad ranglisten der udgøre din karriere. Du starter selvfølgelig med at være en amatørkører, men efter at din manager giver dig muligheden for at kører mod mere erfarende modstandere, får du også mulighed for at vinde store penge præmier. Hvis du vinder disse løb vil du hurtigt kunne skifte din BMW 3 ud med noget mere spændende, men det er dog ikke nok til at give adgang til spillets bedste biler. Her skal du igennem fire forskellige sværhedsgrader af løbstyper, og til sidst deltage i NFS World Tour, hvor du har mulighed for at blive verdens bedste racerkører.

Både grafikken og lyden er utroligt flot, og det er imponerende hvor mange detaljer de har på biler, såvel som de baner du kører på. Det hele giver en fornemmelse af fart og realisme, der vil få de flestes adrenalin til at pumpe.

Målgruppe
Racerspil er typisk mest populære blandt drenge, og dette er helt sikkert et medrivende spil, der tilbyder mange timers underholdning. Indimellem forekommer der nogle meget voldsomme ulykker, men det er en naturlig del af et godt bilspil, og er på ingen måder upassende for børn på 7 år eller ældre.

Aldersgruppe: Egnet til børn på 7 år eller ældre.
Platform: Xbox 360, Playstation 3, PSP
PEGI: 7

Del |

Tips en venn