My Sims Racing

20.09.2010

Gallery

Spillet starter med at du er i kørerskole. Her lærer du hvordan du styrer bilen på racerbanen, hvilket selvfølgeligt er meget brugbart senere i spillet. Efter du vælger en racerkører, skal du vælge din bil. Her for du muligheden for at vælge mellem tre forskellige størrelser, henholdsvis lille, medium og stor. Den lille bil er nem at styre og hurtig til at accelerer, den middelstore kan tåle lidt hårdere kørsel, men er ikke ligeså rap. Den største bil er ikke ligeså hurtig til at accelerer og dreje, men den holder til gengæld til meget mere.

Du vælger bilen efter hvad der passer dine køreregenskaber bedst, men ligegyldig hvilken bil du vælger, får du muligheden for at opgradere den. For at opgradere den, skal du vinde de racerløb du deltager i. Når du kører kan du samle fodbolde op, som du kan skyde dine modstandere med, hvilket gør dem langsommere. Du kan også samle ting op der gør din bil hurtigere, og det kan i sidste ende gøre forskellen på om du vinder eller taber.

Målgruppe
Dette er et vellykket og simpelt spil, hvor det ikke er alt for svært at vinde løbene. Netop derfor er det ekstra godt til de yngste børn. De vil dog stadig have brug for lidt hjælp, fx når de bygger deres bil. Desuden kommer spillet udelukkende på engelsk.

Aldersgruppe: Egnet til børn på 5 år eller ældre
Platform: Nintendo DS, Nintendo Wii
PEGI: 3

Del |

Tips en venn