Guitar Hero 5

20.09.2010

Gallery

Der er efterhånden udkommet mange nye titler i denne serie, siden dens start i 2006. De fleste af dem har dog kun indeholdt nye sange. Dog skete der noget da "World Tour" og "Rock Band" udkom. I disse spil kan du både spille trommer, guitar, bas eller synge. Dette kan du selvfølgelig også gøre i "Guitar Hero 5", og modsætning til tidligere titler, kan du selv sammensætte instrumenteringen. Fx kan du spille med fire guitarer på en gang, hvis det er det du vil.

"Guitar Hero 5" har selvfølgelig også nogle nye spiltyper at tilbyde. Det første er "Party Play", som du møder allerede inden du når hovedmenuen. Her kan du ved at trykke på en knap begynde på en tilfældig sang, og andre instrumenter kan selvfølgelig også springe til. En anden ny spiltype hedder "Rock Fest". Her kan du spille sammen med fire af dine venner i stuen, eller otte mennesker over internettet. Den sidste nye spiltype er "Momentum" og her kan sværhedsgraden skifte alt efter, hvor godt du klarer dig. Dette er en helt unik og god måde at udfordre dig selv på.

Det såkaldte "Recording Studio" er også blevet opgraderet med forskellige nyheder, denne funktion er dog stadig kun til de særligt interesserede. Desuden har spillet en stor samling af nye sange. Du kan spille mere en 85 numre, af 83 forskellige musikere, som fx Nirvana, Dire Straits, Johnny Cash og 3 Doors Down.

For dem der ikke kender Guitar Hero serien, så handler det om at ramme den rigtige knap, på det rigtige tidspunkt, ofte i takt til musikken. Tonerne har forskellige farver, der passer til farverne på det tilhørende instrument. Når du synger, fungerer det ligesom i SingStar spillene, og teksten kommer til syne i toppen af skærmbilledet.

Målgruppe
Spillet har en 12 års aldersgrænse, fordi mange af sangene indeholder grimt sprog. Dog har du altid travlt med at spille dit instrument, og får sjældent mulighed for at lytte til teksten. "Guitar Hero 5" handler om præcision, hvilket gør spillet svært for små børn. Spillet er dog stadig meget velegnet til børn på 12 år eller ældre. Dog bør forældre være opmærksomme på internet delen af spillet, hvor man selv kan downloade sine sange.

Aldersgrænse: Egnet til børn på 12 år
Platform: Xbox 360, Playstation 2, Playstation 3, Nintendo Wii
PEGI: 12, indeholder grimt sprog

Del |

Tips en venn