Barbie Horse Adventures

20.09.2010

Gallery

I "Barbie Horse Adventures" bor du på en stor gård. Gården har mange forskellige huse og steder, hvor du kan gå på opdagelse. Du starter spillet på Barbies værelse, hvor du skal klæde hende på, før du kan gå ind i stuen og lære lidt om spillet. I stuen lærer du lidt om, hvad de forskellige huse bruges til, og hvad du kan i dem. Du får også nogle forskellige opgaver inden det rigtige spil kan begynde. Fx skal du rengøre din hest, fjerne jord under dens hove og lære lidt om, hvordan du rider. På grund af styringen i spillet, kan det dog godt være lidt svært at rengøre hesten ordentligt.

Der er meget at tænke på, når du har med heste at gøre. Du bliver hele tiden nødt til at sørge for, at hesten er rask og trives godt. Uden jævnlig omsorg bliver hestens ydelse nemlig forringet. Når du rider på bane, skal du forsøge at få så mange point som muligt. Disse point får du ved at samle stjerner, der er spredt rundt omkring på banen, eller ved at hoppe over udfordringer så yndefuldt som muligt. Dette kan være ret svært, og det er ikke altid lige nemt at styre hesten. Kamera vinklerne er sjældent gode, men heller ikke et stort problem.

Desværre bliver det hurtigt lidt monotont at samle stjerne og udføre forskellige hop. Derfor er det også heldigt, at du altid kan ride en tur i skoven. På disse ture kan du bare slappe af, og have det sjovt. På disse ture skal du ikke samle point eller hoppe over forskellige forhindringer, men du kan også vælge at gøre det, hvis du har lyst. Det er meget vigtigt, at du husker at tjekke hestens helbred efter hver ridetur. Hvis den er kommet til skade, skal den straks behandles, ellers kan den blive meget syg.

Du kan også ændre farven på din hest, eller give den ny saddel, stigbøjler og meget mere. Ved at samle point bliver mere udstyr tilgængeligt enten til hesten eller til Barbie. Du kan også spille nogle af de sjove mini games, der er gemt rundt omkring på gården. Her skal du fx fange ildfluer, eller tegne fra punkt til punkt på den trykfølsomme skærm. Grafikken er fyldt med farver, men har desværre nogle fejl engang imellem. Lydsiden er nok det dårligste ved spillet, da musikken er kedelig og stemmerne er meget svære at høre.

Målgruppe
"Barbie Horse Adventures" er et godt spil til børn, og det appellerer nok også mest til pigerne. Det indeholder hverken vold, grimt sprog eller andre ubehageligheder. Spillet er på engelsk, men fordi det meste forklares ved hjælp af billeder er dette ikke et stort problem. Selvom spillet har nogle tekniske fejl, er det stadig væk sjovt, og vil helt sikkert underholde de heste elskende børn.

Aldersgrænse: Egnet til børn på 7 år eller ældre
Platform: Nintendo DS
PEGI: 3

Del |

Tips en venn