Trivial Pursuit

20.09.2010

Gallery

Brætspillet Trivial Pursuit er nu lavet om til et TV-spil, og du og dine kan nu teste jeres viden i 5000 spørgsmål. Målet med spillet er, at samle de forskellige "kage" stykker. Det er en fordel at have viden indenfor de forskellige kategorier, og jo flere spørgsmål du kan besvare i træk, desto flere point får du. Spillet kan være en smule stressende, da du har en tids deadline at overholde. Kategorierne er de samme som i brætspillet, altså: Geografi, underholdning, historie, kunst og litteratur, videnskab og sport.

Spillet indeholder forskellige spiltyper, og du kan derfor enten spille alene, eller mod op til 4 andre spillere. Du har ikke brug for mere end en kontroller, da denne sendes rundt som var det en  terning.

Målgruppe
De fleste af spørgsmålene er ret svære, og teksten kan også ofte være ret svær at læse på tv-skærmen. Dette havde dog ikke været et problem, hvis nu kommentatoren havde læst spørgsmålene, i stedet for at komme med dumme kommentarer. Desuden kommer spillet kun med engelsk sprog, hvilket betyder, at spørgsmålene bliver endnu sværere. Derfor fungerer spillet bedst til teenagere og voksne, med gode engelsk kompetencer.

Aldersgrænse: Egnet til teenagere og voksne.
Platform: Nintendo Wii, Playstation 3, Playstation 2, Xbox 360
PEGI: 3

Del |

Tips en venn