Transformers: Revenge of The Fallen

19.09.2010

Gallery

Transformerne er tilbage, og skal endnu engang rede menneskeheden fra udslettelse. Du kan selv vælge, om du vil spille som Autobots(de gode) eller Decepticons(de onde). Ligegyldigt om du vælger at redde jorden, eller ødelægge den, så har du en svær kamp foran dig. I spillet bevæger du dig rundt i hele verden, og du kan spille som alle robotterne. De har selvfølgelig hver deres evner. Hver gang du gennemfører en mission, får du point, som du kan bruge til at opgradere dine robotter. Jo bedre og hurtigere du er til at gennemføre missionerne, desto flere point får du. Udover alle de kendte robotter fra filmen, får du også adgang til nogle nye.

Når du starter spillet, får du en grundig beskrivelse, af hvordan du styre de forskellige robotter. Efter træningen starter spillet, og du opdager hurtigt, at kontrolsystemet har en del svagheder. Fx er det meget frustrerende, at du skal holde en knap nede, mens du transformerer dig til et køretøj. Slipper du knappen imens, bliver du nemlig til en robot igen. Derudover er den første mission en meget rodet og stressende oplevelse. Alle missionerne har deadlines, og du får tildelt henholdsvis platin, guld, sølv eller bronze alt efter hvor godt du klarer dig. Til trods for dette er det ofte en kamp bare at overholde deadline'en.

Transformers tilbyder mange forskellige missioner, men de bliver alligevel hurtigt monotone. For det meste handler de om at dræbe et antal fjender, redde eller reparere ting på tid. Til gengæld har spillet en meget vellykket internet del, hvor Autobots og Decepticons kan spille mod hinanden.

Målgruppe
"Transformers: Revenge of The Fallen" har mærkningen 12 år eller ældre, på grund af volden, når de store robotter skal slås. Spillet kan ikke anbefales, dels fordi kameravinklerne er dårlige, og dels fordi det er umuligt at styre din robot.

Aldersgrænse: Egnet til børn på 12 år eller ældre
Platform: Playstation 3, Playstation 2, PSP, Xbox 360, Nintendo Wii, Nintendo DS
PEGI: 12, indeholder vold

Del |

Tips en venn