Superstars V8 Racing

19.09.2010

Gallery

"Superstars V8 Racing" er et at de mest klassiske bilspil på markedet. Her kan du slå dig løs med super hurtige biler på velkendte baner. Blandt bilmærkerne finder du Audi, BMW og Jaguar. Du kan vælge mellem spiltyper som Race Weekend, Championship og Free Run. I de første to typer kan du vinde mange forskellige trofæer. Spillet har et meget simpelt menu system, det gør det nemt for dig hurtigt at blive en erfaren bruger.

Spillet giver dig en meget realistisk fornemmelse, når det gælder fart og køreregenskaber. Det er derfor også en god idé at undgå u-sving ved 130 km/t, da de oftest ender med en tur ud i sandet. Spillet indeholder også en tunings menu, hvor du kan justere på alt fra bremser til vinklerne på dine spoilers. Dette er en god egenskab, for de fleste bilentusiaster og bilspils elskere. Dette er et vellykket bilspil med krystalklar grafik, god musik i menuerne, rå motorlyd og skrigende dæk.

Målgruppe
Racerspil er for det mest gode til drenge i alle aldre. "Superstars V8 Racing" er ukompliceret morskab. Desværre kan du ikke være to om at spille på samme tid. Menuerne er nemme at forstå, og derfor er spillet ret nemt, selv for de yngste. Spillet kan klart anbefales alle, der kan lide fart og fantastiske biler.

Aldersgrænse: Egnet til børn på 3 år eller ældre.
Platform: Playstation 3, Xbox 360, PC
PEGI: 3

Del |

Tips en venn