Secret Service

20.09.2010

Gallery

Du spiller agenten Pierce, og din mission er at beskytte den amerikanske præsident. I begyndelsen af spillet bliver præsidenten angrebet af en hel masse terrorister, og allerede her er det tydeligt, hvor dårligt spillet er. Alle terroristerne er ens, de kommer i uendelige mængder, og de forsvinder alle sammen ligeså snart du har ramt dem i brystet med et par usynlige kugler. Efter 10 minutters konstant skydning bliver tempoet reduceret lidt, men det varer selvfølgelig ikke længe. Igennem spillet skal du løbe rundt omkring og skyde, og alt mulig andet du er trænet til.

Lyden og dialogerne er ikke særligt imponerende. Maskingeværet lyder mest som en pose popcorn, og terroristerne gentager det samme igen og igen og igen. Selve lydkvaliteten er også ret dårlig, og på ingen måde realistisk. Grafikken er acceptabel, men bestemt ikke noget at skrive hjem om.

Målgruppe
Spillet indeholder kun meget lidt blod, af at være et action spil, men det er desværre også af utrolig dårlig kvalitet. Spild ikke dine penge på "Secret Service", da der er stor risiko for at blive dybt skuffet.

Aldersgrænse: Ikke egnet
Platform: Xbox 360, Playstation 2, PC
PEGI: 16

Del |

Tips en venn