Harry Potter and The Half-Blood Prince DS

20.09.2010

Gallery

Historien i spillet er lavet over filmen, af samme navn. Hvis du vil forstå handlingen, bliver du derfor også nødt til at have set filmen, eller læst bogen. Historien er ikke særligt godt forklaret, og den bliver fortalt så hurtigt, at det er svært at følge med. Målet i spillet er at finde ud af, hvem Halv-blods prinsen er. På samme tid skal du løse en række andre mysterier, som fx hvorfor Draco opfører sig så mærkeligt.

For det meste løber du rundt og udfører forskellige opgaver. Hogwarts er et stort sted, og det er spændende at løbe rundt og undersøge alle hjørner og kroge. Du kan blande trylledrikke, spille Quidditch, duellere med andre elever og meget mere. Desværre mister man hurtigt interessen, og spillet bliver derfor rimeligt monotont.

Du styrer ved hjælp af Stylusen, hvilket faktisk fungerer ret godt og ret vellykket, da man sjældent sidder fast. Du kan markere de forskellige aktiviteter på et kort, så du nemt kan finde vej. Grafikken er ikke noget særligt, men den er heller ikke dårlig, og det er et stort plus, at man kan genkende de forskellige personer fra filmen.

Målgruppe
Spillet er henvendt til børn på 12 år eller ældre, men på grund af den dårlige behandling af historien, og det at spillet er alt for kort, kan det ikke anbefales. Enkelte gange skal du duellere med andre elever, her ser du aldrig blod, og taberen falder bare på knæ.

Aldersgrænse: Egnet til børn på 12 år eller ældre
Platform: Nintendo DS
PEGI: 12, indeholder vold

Del |

Tips en venn