Fight Night: Round 4

20.09.2010

Gallery

EA Sports har med "Fight Night: Round 4" lavet et rigtig vellykket sportsspil, der vil glæde mange computerspils entusiaster. Spiltypen "Legacy Mode" er hovedattraktionen. Her starter du som en ukendt bokser, der skal kæmpe sig vej til toppen. Ligesom i det virkelig liv, er dette dog ikke særligt nemt. Du bliver selvfølgelig nødt til at træne mellem hver kamp, hvilket desværre hurtigt bliver lidt kedeligt. Til gengæld er det rigtig sjovt at spille mod en modstander.

Du slår ved hjælp af det højre joystick på din kontroller. Fx kan du pege den ned og køre den op i en cirkulær bevægelse, hvilket resulterer i en uppercut. Du kan også lave små hurtige slag ved at pege til højre eller venstre. Du kan selvfølgelig spille mod en ven, men mod computeren er det en fordel at have sat sværhedsgraden lidt ned i starten. Spillet er nemlig også ret udfordrende.

Målgruppe
Grafikken i "Fight Night: Round 4" er meget detaljeret, og slåskampene bliver så realistiske, at spillet ikke bør være tilgængeligt for børn under 16 år. Du ser rigtig meget blod, og der er ikke lagt skjul på noget i slåskampene.

Aldersgrænse: Egnet til teenagere over 16 år
Platform: Xbox 360, Playstation 3
PEGI: 16

Del |

Tips en venn