Pitfall: The Big Adventure

20.09.2010

Gallery

"Pitfall" er en gammelklassiker, og startede oprindeligt som et 2D spil. Denne gang er junglen dog blevet tredimensionel, og spillet minder på mange måder om udgivelsen til den originale Xbox. På din vej igennem junglen finder du flere skatte, du kan bytte til liv, eller nye måder at slås på. Kameravinklerne kan være lidt problematiske, og nogen gange er det ikke din skyld, at du taber en slåskamp. Dette gør det også svært at hoppe rundt imellem de forskellige platforme, og du mister desværre ofte en del liv på dette. Grafikken er tegneserie inspireret og personerne er ofte sjove, hvilket holder spillet i en meget munter tone. Historien er desværre ikke særligt god, og kan til tider føles en smule monoton.

Det er til gengæld en stor fordel, at de første to Pitfall spil også er inkluderet, og for de ældre spillere er det et glædeligt gensyn. Styringen er godt forklaret, og spillet udnytter også Wii-remoten på en god måde, da du skal lave en hel række sjove og mærkelige bevægelser for at styre på bedst mulige måde.

Målgruppe
Harry skal kæmpe mod en række forskellige fjender i løbet af spillet. Disse forsvinder dog alle sammen, når du først har vundet over dem, og spillet holdes i en munter tegneserie stil. "Pitfall: The Big Adventure" er et forholdsvis nemt spil, og børn ned til fem års alderen skulle kunne nyde det. Bemærk dog, at spillet udelukkende er på engelsk, så de fleste børn under 10 år skal nok have lidt hjælp. Du får meget for pengene, da både Pitfall og Pitfall 2 også er inkluderet. Hvis du kan lide adventure spil, er dette et fornuftigt valg.

Aldersgrænse: Egnet til børn på 5 år eller ældre
Platform: Nintendo Wii
PEGI: 3

Del |

Tips en venn