Mini Ninjas

20.09.2010

Gallery

Du spiller som figuren Hiro og hans fem venner i dette utroligt flotte spil, der er langt bedre end de fleste tilgængelige platformspil. En ond kraft har forvandlet alle skovens dyr til uhyggelige ninjaer. Målet med spillet er at redde dyrene, ved hjælp af Hiro og hans fem venners særlige evner. Udover at spille som en af de seks ninjaer, kan du også spille som et af skovens dyr.

Det er meget nemt at styre figurerne, og kameravinklerne er for en gangs skyld rigtig gode. Derfor bliver det også en fornøjelse at søge efter dyr og fjender i den store skov. Landskabet ser fantastisk ud, og selv med en simpel grafik, forstår spilskaberne at tryllebinde spilleren. Alt ser perfekt ud, og det føles næsten som at spille en tegnefilm. Hiro og hans venner kan slås på mange måder. Du kan snige dig ind bagfra på en fjende, eller skyde ham fra distancen. Et godt tip, er at det ikke altid er en fordel at gå tæt på store samlinger af fjender. Stemmerne i spillet er også rigtig gode, og hjælper med at give figurerne troværdighed. Hvis ninja vennerne skulle begynde at kede dig, kan du altid spille som et af dyrene. Det er helt sikkert en sjov måde at variere spillet på.

Målgruppe
Spillet indeholder en hel del slåskampe, men ninjaerne forsvinder i en røgsky når de besejres. Det indeholder også en del ord, og talemåder, de mindste vil have problemer med. Ligeledes hjælper det heller ikke, at spillet kun er på engelsk. Derfor passer spillet nok også bedst til børn på 10 år eller ældre. Ældre spillere skal dog ikke lade sig narre af tegneserie grafikken, selv voksne vil kunne more sig meget over dette spil.

Aldersgrænse: Egnet til børn på 10 år eller ældre
Platform: Xbox 360, Nintendo Wii, Playstation 3
PEGI: 7, indeholder vold og uhygge

Del |

Tips en venn