Heros of Mana

20.09.2010

Gallery

Dette spil er meget vanskeligt, og inden du for alvor kan begynde, bliver du nødt til at spille en lang og detaljeret "læringsbane" igennem. Når denne er færdig, bliver du kastet ind i spillet, og må klare dig så godt som muligt. Du bliver konstant nødt til at lære nye teknikker, til forskellige situationer, og det kan derfor ofte være svært at huske de rigtige regler og smarte tricks. I det hele taget, er spillet meget udfordrende. Når du gennemfører en mission, får du skatte som præmie, og disse skatte skal du dele ud blandt dine soldater, så de bliver bedre til at slås og ligne. Her er det igen en konstant udfordring at gennemskue, hvilke soldater der kan få mest ud af opgraderingerne.

De fleste missioner i spillet handler om at besejre diverse fjender, eller rejse et bestemt sted hen med dine soldater. Du skal også styre flere personer på samme tid, og ofte på forskellige steder. Da der altid er fare for at falde i baghold, bliver du nødt til at være på vagt. Du styrer soldaterne ved hjælp af den trykfølsomme DS skræm, og når du skal vælge, hvilke tropper du ønsker kontrol over, tegner du bare en cirkel om dem. Det er meget nemt at styre i spillet, og det er rart at det ikke også er et forstyrrende element. Ligeledes er musikken også rigtig god, og er flot varieret mellem forskellige intensiteter i spillet.

Målgruppe
"Heroes of Mana" er et rolespil til de yngste teenagere. Det indeholder en hel del slåskampe, og grafikken er god nok til at give et realistisk billede af volden. Der bliver ikke vist noget blod, og fjenderne forsvinder, når de dør. Til gengæld bruges der grimt sprog i spillet, men ikke særligt meget. Spillet kan dog være meget svært at forstå, og det kan tage lang tid inden man rigtigt lærer det. Når du først har lært spillet at kende, er det til gengæld en rigtig sjov oplevelse, og indeholder mange timers underholdning.

Aldersgrænse: Egnet til børn på 14 år eller ældre
Platform: Nintendo DS
PEGI: 12, indeholder vold og grimt sprog

Del |

Tips en venn