G-Force

20.09.2010

Gallery

Det store spørgsmål er, om Disney har kunnet skabe et spil, hvor du kan sidde foran skærmen i flere timer, og stadig bevare en rigtig 3D effekt. I "G-Force" spiller du som et marsvin, der er en del af en hemmelig agentgruppe, som ligger i krig med husholdningsgenstande der pludselig kommer til live. Alt lige fra brødristere, barbermaskiner og støvsugere bliver dine fjender. Hvis du har spillet til Xbox eller Playstation 3, kan du vælge at bruge dine 3D briller, men du kan heldigvis også vælge at slå dette fra. Selvom brillerne giver en god dybde på både landskab og figurer, kan det godt blive lidt trættende for øjnene i længden. Hvis du helst vil spille med brillerne, er det nok en god ide at tage jævnlige pauser.

I store dele af spillet løber du rundt i forholdsvis kedeligt udseende bygninger, men det er dog muligt at dette er for bedre at skabe 3D-effekten. Især fordi grafikken ellers er ret god. Figurerne er nuttede, og fjenderne skræmmende på komiske måder. Det er meget nemt at styre figurerne, og spillet fortæller dig hele tiden, hvad du skal gøre. Det er en god idé, da man ellers skulle huske rigtig mange ting. "G-Force" er et vellykket platform spil, men en ny og spændende effekt. Det vil helt sikkert appellere til flere action elskende børn.

Målgruppe
Du bliver nødt til at kunne læse, for at forstå, hvordan du skal spille dette spil. Ligeledes står alt tekst på engelsk, og derfor er det nok bedst til børn, der allerede har haft engelsk i nogle år. De fleste drenge vil sikkert holde meget af dette spil, da det giver muligheden for at lege hemmelig agent. Det er blevet mærket for at indeholde vold, da man skal slås mod de forskellige maskiner med piske eller fantasi skydevåben. Maskinerne forsvinder i en røgsky, når de overvindes.
Spillet indeholder desuden to par briller, så dine venner også kan se, når du spiller. Vi anbefaler at forældre prøver brillerne, før de slipper deres børn løs, også at de får børnene til at holde jævnlige pauser, når de benytter brillerne. Bemærk at det kun er versionerne til Playstation 3 og Xbox 360, der indeholder briller.

Aldersgrænse: Egnet til børn på 10 år eller ældre
Platform: Playstation 3, Xbox 360, Nintendo Wii, PC, PSP, Playstation 2
PEGI: 7, indeholder vold

Del |

Tips en venn