Coraline: An Adventure Too Weird for Words

20.09.2010

Gallery

Coraline er lige flyttet til et nyt hus med sine forældre, og hun keder sig rigtig rigtig meget. Mor og far ignorerer hende, og hun har ikke rigtigt noget at tage sig til, da hun pludselig finder en hemmelig dør. På den anden side er en drømmeverden, med en mor og far, der giver hende masser af opmærksomhed. Det er selvfølgelig for godt til at være sandt, og Coraline finder hurtigt ud af, at det er en uhyggelig drømmeverden.

Spillet er en blanding af mini games og fantasy. Desværre er nogle af mini games'ne dårligt lavede og lidt kedelige. Til gengæld er historien meget medrivende, og bliver det bærende element i spillet. Der findes ikke mange spil på markedet med en så spændende historie, og budskabet er da også lige i øjet. Det handler om at være tilfreds med det man har, og at ingen kan erstatte ens mor eller far.

Coraline løber nogle gange lidt rundt på må og få, men huset er så lille, at du hurtigt finder ud af, hvad du skal. Det er også forholdsvis nemt at styre, lige bortset fra nogle enkelte mini games, der ikke reagerer som de skal. Udover dette er "Coraline" et godt alternativ til dem, der gerne vil have et fantasy spil med spænding og et godt budskab.

Målgruppe
Coraline er et spil, der både er egnet til piger og drenge i alderen 12 år og ældre. Betingelsen er dog, at du kan lide spil, der fokuserer mere på handlingen end spilbarheden. Budskabet med spillet, omkring forholdet mellem børn og forældre, er noget alle vil kunne genkende. Det er mærket til at indeholde uhyggelige passager, men det består nu mest af tre venlige spøgelser.

Aldersgrænse: Egnet til børn på 12 år eller ældre
Platform: Nintendo DS
PEGI: 7, indeholder vold og uhygge

Del |

Tips en venn