Playmobil: Pirates

20.09.2010

Gallery

"Playmobil Pirates" blander forskellige spilgenrer, og indeholder både strategi, adventure og platform elementer. Du kan drage til søs og sænke andre skibe, lede efter forsvundne skatte eller redde en kidnappet havfrue. Du spiller rollen som en pirat, der skal kæmpe mod en række soldater, og skal fægte sig vej igennem små platformspilbaner. På din vej skal du også samle mønter du senere kan bruge til at købe dit eget skib. Spillet indeholder også en del mini games, men de varierer desværre en del i, hvor sjove de er. Nogle gange skal du redde andre pirater, der er kommet i havsnød, men du kan også dykke efter skatte på havets bund.

Det kan være svært at styre skibet til at starte med, men når du først har lært det, er det rigtig sjovt. Lige indtil det bliver monotont. Du besøger mange forskellige øer i spillet, og der er mange, der har brug for din hjælp. I toppen af skærmen er det meget enkelt markeret hvor du skal hen, hvilket er rigtig positivt, da det ellers ville have været forvirrende. Det mest negative ved spillet er, at de bedste skibe også er dem, der er dårligst at sænke andre skibe med. Alt i alt er det et sjovt og medrivende spil. Det tager lang tid at spille alle missionerne igennem, så du kan se frem til mange timers underholdning.

Målgruppe
Spillet indeholder en del fægtning mellem Playmobil figurerne, men volden er på ingen måde brutal, og fjenderne forsvinder, når de besejres. Spillet henvender sig primært til drenge mellem 7 og 11 år, og for dem der kan lide pirater, er det et rigtig godt spil. Desuden kan spillet købes på dansk, og er derfor meget letforståeligt for denne aldersgruppe.

Aldersgrænse: Egnet til børn på 7 år eller ældre.
Platform: Nintendo DS
PEGI: 3

Del |

Tips en venn