Cabela’s Dangerous Adventures

20.09.2010

Gallery

"Cabela's Dangerous Adventures" er ikke et almindeligt jagt spil, hvor du ligger på lur, følger fodspor eller prøver at lokke byttet. I stedet handler det om at tage din rifle, løbe ind i skoven og så bare skyde på alt,  der bevæger sig. Det er ikke særligt svært at finde dyr, hvilket især gør sig gældende for kødæderne, da de hele tiden angriber dig. Du skal selvfølgelig forsvare dig selv, hvilket kan gøres på mange måder. Den mest åbenlyse er at skyde dyret, men du kan også bruge en kniv, eller kolben på dit gevær. Spillet fungerer som et 1. persons skydespil, lige indtil et dyr kommer tæt nok på. Her skifter det så over til 3. person, og beskeder vil fortælle dig, hvilke knapper du skal trykke på. Det er meget nemt at styre i spillet, og der er aldrig problemer med at sigte, skyde eller bevæge sig. Der er selvfølgelig nogle traditionelle jagt elementer i spillet, som at følge spor, eller lignende. Desværre bliver din jagt konstant forstyrret af vilde dyr, der prøver at dræbe dig.

I løbet af spillet får du mange forskellige missioner. De handler for det meste om at dræbe et specifikt dyr, eller mange af den samme slags. Andre gange skal du forsvare mennesker mod sultne kødædere, og hvis du fejler i sådan en mission, vil dyret æde den du skulle beskytte. Grafikken i spillet er ikke særlig god, og du får derfor aldrig et detaljeret billede af mennesker eller dyr der dør. Der er en lille smule blod når du rammer, men efter det falder dyret bare om og forsvinder. Der er heller ikke nogen musik i spillet, og alt lyd kommer fra omgivelserne. Fx kan du nogle gange høre vinden der suser igennem bladene, hvilket giver en god stemning. Du kan selvfølgelig også høre, når der lusker dyr rundt i nærheden af dig, hvilket er en fordel når store ondsindede bjørne prøver at overfalde dig.

Målgruppe
Spillet er blodigt, og afspejler det at gå på jagt i et action overdrevet lys. Derudover indeholder spillet også en del grimt sprog.

Aldersgrænse: Egnet for teenagere over 16 år.
Platform: Xbox 360, Playstation 3
PEGI: 16, indeholder vold

Del |

Tips en venn