Giana Sisters

10.11.2010

Gallery

"Giana Sisters" foregår i en farverig og flot, men ikke mindst farlig drømmeverden. En ond kraft har kastet alle Giana's diamanter ud i verden, og det er din opgave at samle så mange som muligt i løbet af de 80 forskellige baner. Du skal hoppe fra platform til platform, mens du samler diamanter og undgår de angribende fjender. For at dræbe monstrene skal du hoppe på dem, eller finde en opgradering, der laver Giana om til en ild skydende pige. Denne opgradering finder du ved at hoppe på forskellige blokke, der findes rundt omkring i spillet. De fleste af disse blokke, indeholder kun diamanter, men nogle af dem indeholder opgraderingen.

Efter hver bane kan du låse forskellige bonus baner op, hvis du har fundet nogle helt specielle diamanter. Du kan på flere tidspunkter i spillet også blive teleportere til et andet område, hvor du kan samle ekstra mange diamanter.

Styringen i "Giana Sisters" er fejlfri, og du vil aldrig få problemer med at hoppe derhen, hvor du vil, eller standse lige præcis på det ønskede sted. Dette er selvsagt meget vigtigt i et spil som dette. Grafikken er rigtig flot og farverig, selvom nogle af animationerne til tider kan blive lidt stive.

Børnevenlighed
"Giana Sisters" passer rigtig godt til børn over fem år. Spillet er meget morsomt, og kan spilles flere gange. Alle omgivelserne er flotte og farverige, og spillet indeholder ingen voldelige elementer. Når en fjende dør, lægger de sig bare ned og der vises aldrig noget blod.

Sværhedsgrad
3-6 år: Hen mod slutningen kan spillet være lidt for vanskeligt for de yngste, men ellers passer det godt til denne aldersgruppe.
7-11 år: Spillet kan tilbyde megen morskab, og en udfordring i ny og næ.
12+ år: Spillet er også morsomt for teenagere og voksne, men vil være for let for de fleste.

Anbefalet aldersgruppe: Egnet til børn på fem år.
Platform: Nintendo DS
Sprog: Engelsk tekst og tale
PEGI: 3

Kids and media anbefaler dette spil

Del |

Tips en venn