FIFA 11

11.11.2010

Gallery

I forhold til tidligere udgivelser i FIFA-serien, så har EA denne gang gjort meget ud af at give spillerne personlighed, og i det hele taget øge realismen. "Personality+" er nok den største forbedring. Helt konkret betyder dette, at spillerne på banen får deres egen personlighed, fx vil en spiller der har god boldkontrol og er dygtig i pasningsspillet udnytte dette, mens han er på banen.

Alle spillerne og banerne er ligeledes blevet mere sofistikerede og den store detaljerigdom er en klar forbedring. I den nye spildel "Be a goalkeeper" kan du spille målmand på dit ynglingshold, men du kan selvfølgelig stadig spille som en markspiller, spillende træner eller bare være træner. For at øge præstationen og få penge i kassen, bliver du nødt til at spille godt, og jævnligt forbedre dig. Du kan også købe og sælge blandt alle spillere i verden.

Et andet nyt element er ændringer i pasningssystemet, her afgøres spilningens præcision af hvor god du er til at bruge kontrolleren, og situationen på banen. "FIFA 11" bruger de samme knapper som "FIFA 10", men er dog ændret lidt, når du spiller målmand. Spillet er som altid godt lavet i en elegant stil. Derudover er udvalget af musik, som altid godt.

Børnevenlighed
Alle kan spille "FIFA 11", men med vanskeligt layout og til dels komplicerede knapfunktioner kan det tage noget tid at mestre det. Spillet kræver noget forhåndsviden om fodbold, og om hvordan spillet spilles. Aldersgrænsen er tre år, men det egner sig bedste til børn fra syv år.

Sværhedsgrad
3-6 år: De komplicerede knapfunktioner gør spillet for vanskeligt for denne aldersgruppe.
7-11 år: Børn i denne aldersgruppe kan have meget sjov med spillet, særligt når de har styr på alle aspekterne.
12+ år: Dette er et af de bedste fodboldspil på markedet, og tilbyder meget underholdning for fodboldinteresserede teenagere og voksne.

Anbefalet aldersgruppe: Egnet til børn fra syv år
Platform: Xbox 360, Playstation 2, Playstation 3, Nintendo Wii, PC
Sprog: Dansk tekst, med engelsk kommentatorer
PEGI: 3

Kids and media anbefaler dette spil

Del |

Tips en venn