Super Mario Galaxy 2

11.11.2010

Gallery

Du skal finde frem til stjerner i hver verden, og disse stjerner gør det muligt for dig at rejse videre til det næste eventyr. For at finde nok stjerner til at åbne en ny verden, skal du gennem mange forskellige baner i hver galakse. Hver galakse har mange baner, der alle er vidt forskellige, og variationen og mangfoldigheden er helt fantastisk. De indeholder altid noget nyt, og både gamle og nye Super Mario fans vil blive fascineret af den store variation spillet byder på.

I slutningen af hver galakse venter en hovedudfordring (en boss), i god gammeldags nintendo-stil. Hvis du kan besejre denne boss, får du en superstjerne og låser op for en ny galakse. Selvsagt bliver bosserne sværere og sværere, hver gang du kommer til en ny galakse.

Børnevenlighed
"Super Mario Galaxy 2" er et meget børnevenligt spil, hvis man ser på indholdet. Det er en flot fantasifest fra start til slut. Samtidigt klarer spillet at fange opmærksomheden hos både ældre børn, teenagere og voksne. Dette er et utroligt flot familie spil - utroligt børnevenligt, uden at bliver barnligt.
Derudover er spillet så indholdsrigt og varieret at det næsten er umuligt at kede sig. Nintendo imponerer og VVS veteranen Super Mario fascinerer. Desværre er spillet kun tilgængeligt med engelsk tekst og tale.

Sværhedsgrad
3-6 år: For de yngste spillere kan nogle af banerne og udfordringerne være vanskelige at forstå og mestre. Spillet vil dog stadig appellere til denne aldersgruppe, og med lidt hjælp skal det nok gå.
7-11 år: Her er noget for enhver smag, både for nye og erfarende spillere.
12+ år: Spillet appellere også til teenagere og voksne.

Anbefalet aldersgruppe: Egnet til børn fra seks år.
Platform: Nintendo-Wii
Sprog: Engelsk tekst og tale
PEGI: 3

Kids and Media anbefaler dette spil 

Del |

Tips en venn