Medal of Honor

25.11.2010

Gallery

EA har i tiden op til spiludgivelsen mødt meget kritik, for at bruge Taliban som modstandere og ligeledes en konflikt der stadig ikke er afsluttet. Det endte med at navnet Taliban blev fjernet fra multiplayer-delen, og erstattet med navnet "Opposing Force".

I singleplayer-delen spiller du rollen som fire forskellige typer soldater, hvilket giver en god variation. Du får lov at prøve meget forskelligt, fx at flyve rundt i helikopter eller optræde som snigskytte. Spillet minder i høj grad om "Call of Duty: Modern Warfare", hvilket ikke er til at undgå når konceptet er det samme. Derfor er det også nemt at komme til at betragte dette som en efterligning, men det har alligevel sine egne helt særlige varemærker. Spillere af tidligere titler vil da også kunne genkende atmosfæren fra de tidligere spil, også selvom det foregår 60 år senere.

Børnevenlighed
"Medal of Honer" indeholder meget vold, og især er det nøje udpenslet. Derfor bør ingen under 18 år spille dette spil. Udover den realistiske grafik handler spillet om en aktuel konflikt, og spillet kan skabe et meget fejlagtigt billede af konflikten.

Sværhedsgrad
3-18 år: Under aldersgrænsen
Anbefalet aldersgruppe: Ikke egnet for børn eller unge.
Platform: PC, Playstation 3, Xbox 360
Sprog: Engelsk tekst og tale

PEGI: 18, vold

kidsand media anbefaler ikke dette spil

Del |

Tips en venn