Little Big Planet

09.12.2010

Gallery

Little Big Planet er et originalt platformspil, hvor du spiller som en lille strikdukke, der skal klare sig igennem forskellige udfordringer for at komme fra bane til bane. Du kan vælge om dukken skal være dreng eller pige, og får det tilhørende navn "Sackboy" eller "Sackgirl". Et af de gode elementer i spillet er, at du har mulighed for at udvikle din figur præcis som du selv vil. I løbet af spillet kan du samle forskellige stykker tøj og andet op, som du kan udstyre din dukke med. Det er let at gøre, ved at du blot trykker på firkant-knappen, når du finder noget flot. Spillet har også en meget god introduktionsdel, der fortæller dig alt du har brug for at vide.

Når du har gennemført de baner der følger med i spillet, har du mulighed for at lave dine egne baner. Hvis det ikke er nok, kan du også gå online, og dele figurer og baner med andre spillere. Spillet har både dansk tale og menu system. Det er et utrolig godt spil, og kan varmt anbefales.

Børnevenlighed
Little Big Planet er et nyskabende spil, der udelukkende har positivt indhold. Eftersom spillet er så anderledes end andre spil, skal man bruge lidt tid på at forstå det, men det er ikke noget problem, da introduktionsdelen er så god. Det eneste ærgerlige ved spillet er, at præcisions hop kan være lidt svære nogle gange. Spillet kan dog alligevel anbefales til alle over syv år.

Forslået aldersgruppe: Egnet for børn fra 7 år
Platform: Playstation 3
Sporg: Dansk tale og menu system
PEGI: 7

Kids and Media anbefaler dette spil 

Del |

Tips en venn