Donkey Kong Country Returns

05.01.2011

Gallery

Nintendo har lavet et herligt platfomspil, der både vil fascinere børn og voksne. Tag med aberne på eventyr i junglen for at samle stjålne bananer. Men pas godt på, en lang række udfordringer ligger og venter på den lange vej frem.

Spillet "Donkey Kong Country Returns" er en efterfølger til et af Nintendos klassiske platformspil. I det nye spil har en Tiki-gud været så fræk at hypnotisere dyrene på Donkey Kongs ø, og derfor må Donkey Kong stjæle alle bananerne tilbage, selvfølgelig med hjælp fra sin gode ven Diddy Kong. Udover bananer, kan du også samle på mønter og puslespilsbrikker.

Du skal igennem mange forskellige baner undervejs, hvor du støder på forskellige udfordringer. Fx skal hoppe over, dukke dig under, fange balloner og undgå at miste livet til en modstander.

Figurene i spillet er i 3D og farverne er flotte. Som bonus er musikken et glædeligt genhør med Donkey Kong toner fra gamle dage.

Spillet vækker gode minder hos voksne, der fik deres møde med Donkey Kong verdenen i 90'erne. Samtidigt har spillet meget at tilbyde børn og unge, der kan lide eventyr og platformspil.

Børnevenlighed
Funktionaliteten med bevægelsessensoren er ikke altid lige præcis, men god nok til at være funktionel for både begyndere og øvede.

Spillet har en meget flot og farverig grafik. Ligeledes er indtrykket, såvel som opgaverne, meget børnevenlige. Du kan både spille alene og to sammen, hvilket kan være meget morsomt. Desværre er spillet kun tilgængeligt til Nintendo Wii. Tale og tekst er kun engelsk.

Sværhedsgrad
3-6 år: Nogle af opgaverne der skal løses undervejs kan være for vanskelige for de yngste. Har man erfaring fra andre spil, god tålmodighed eller mulighed for hjælp fra en voksen, bør det dog gå fint.
7-11 år: Nogle af opgaverne der skal løses undervejs kan være for vanskelige for de yngste. Har man erfaring fra andre spil, god tålmodighed eller mulighed for hjælp fra en voksen, bør det dog gå fint.
12 år+: Spillet er også egnet til teenagere og voksne

Anbefalet alder: egnet til børn fra 7 år
Platform: Nintendo Wii
Sprog: Engelsk tekst og tale
PEGI: 3

Kids and Media anbefaler dette spil 

Del |

Tips en venn