Toy Story 3

15.01.2011

Video ClipGallery

Toy Story 3 bygger på filmen med det samme navn, og indeholder en lang række baner med stor variation i opgaver, udtryk og sværhedsgrad. Bl.a. skydetelt, søg og find, og andre arkade minigames. Du spiller flere af legene i Andy's univers, med Buzz Lightyear og cowboydukken Woody som hovedpersonerne.

Man kan selv vælge om man vil spille filmens historie, eller bare løbe rundt. Spillet er dog noget lettere at forstå, hvis man har set filmen, især hvis man vil spille historien igennem.

Du kan både spille alene eller sammen med andre, og det er især sjovt at spille flere sammen. Skærmen deles i to, og hver spiller kan løbe, hoppe eller bevæge sig efter eget ønske.
Toy Story 3 er et morsomt, godt gennemarbejdet og indholdsrigt spil.

Børnevenlighed
Spillet har en flot og farverig tegneserie grafik, som er meget børnevenlig i forhold til indtryk og opgaver. Der er stor variation og flot baggrundsmusik.

Spilleren får, undervejs i spillet, en masse tips. Dog er der enkelte baner hvor man skal tænke sig godt om, men det er ikke alt for svært, og man kommer relativt let videre i spillet.

Der er mange slåskampe i spillet, særligt i nogle af banerne, og man bruger meget tid på at nedkæmpe andet legetøj eller fantasimonstre. De tegneserieagtige modstandere opløses og forsvinder, når du nedkæmper dem, og derfor opleves slåskampene som værende meget uskyldige.

Mange af banerne har en meget høj kvalitet, og dermed kan spillet også engagere de unge spillere - og måske særligt os, der husker den første Toy Story film fra vores barndom.

Sværhedsgrad
3-6 år: under anbefalet alder
7-11 år: Spillet passer godt til denne aldersgruppe
12-15 år: pga. sin høje kvalitet, appellerer spillet også til teenagere.
16+ år: Spillet henvender sig primært til børn, men hvis du, som voksen, spiller med dit barn vil du være godt underholdt.

Foreslået aldersgruppe: Egnet til børn fra 7 år
Platform: Playstation 3, Xbox 360, PC, PSP, Nintendo DS
PEGI: 7, indeholder vold.

Kids and Media anbefaler dette spil 

Del |

Tips en venn