Little Big Planet 2

08.02.2011

Video ClipGallery

Little Big Planet har to forskellige sider. Du kan spille igennem en historie og de baner spiludviklerne har skabt, men du kan også bygge dine egne baner og spiller andres baner.

Du spiller som kludedukken "Sackboy". I historiedelen af spillet, går en meget intelligent og ond støvsuger, sammen med sin hær, til angreb på spilverdenen. Sackboy leder selvfølgelig modangrebet, og det indebærer en lang vandring igennem forskellige baner, med mange forskellige opgaver og finurlige udtryk.

Spillets historie har absolut en underholdningsværdi, men det er også vældig morsomt at prøve kræfter med de baner andre spillere har konstrueret. For at udveksle og prøve andres baner, skal PS3-konsollen være koblet til internettet. Spillet er selvfølgelig i HD.

Børnevenlighed
Spillet har en eventyragtig, meget kreativ og "scrap-book-agtig" grafik. Det byder på mange forskellige verdener, med en stor variation. Man kan ikke andet end at smile over de forunderlige, humoristiske og til tider surrealistiske ting, dukkerne oplever undervejs. Lydbilledet er både finurligt, morsomt og lidt melankolsk.

Undervejs i spillet lærer du hvordan du bevæger dig.

En del af banerne kræver meget tænke arbejde, da der er nogle svære opgaver i banerne. Især kan de baner, andre brugere har lavet, være meget svære - men de er samtidig rigtig morsomme for spillere der kan lide en udfordring, med et kreativt tvist.

Spillet kan fås med dansk tekst og tale.

Spillet har fået PEGI mærket "vold", da det indeholder forskellige former for uskyldig skydning og slåskampe. Spilfiguren skal nedkæmpe de eventyrvæsener og fantasifigurer der dukker op i banerne, hvilket kan variere fra bane til bane. Modstanderne opløses og forsvinder, når først de er nedkæmpede, og de tilhørende kampelementer er meget uskyldige.

Spillet har også fået PEGI mærket "rædsel". Da nogle af banernes omgivelser, og personerne, er dystre og dunkle.

Spillet kan spilles af op til fire spillere, og er kun tilgængeligt på PS3.

Sværhedsgrad
3-6 år: Under anbefalet alder
7-11 år: Spillet passer godt til denne aldersgruppe.
12+: Spillet vil også appellere til teenagere og voksne.
Forslået aldersgruppe: Fra 7 år og ældre
Platform: Playstation 3
Sprog: Dansk tekst og tale
PEGI: 7, indeholder "vold" og "rædsel"

KidsandMedia dks vurdering: Anbefales


Kids and Media anbefaler dette spil 

Del |

Tips en venn